El papa Benet XVI, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
El papa Benet XVI visitarà Barcelona el pròxim 7 de novembre. (Foto: Reuters)
Barcelona

Les parròquies catalanes i els joves tindran preferència en la missa del Papa a Barcelona

La missa que el papa Benet XVI oficiarà el pròxim 7 de novembre a la Sagrada Família té un públic preferent: els joves i les parròquies catalanes. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'arquebisbat de Barcelona obrirà un període de peticions el mes que ve per a les persones que vulguin assistir a la cerimònia que farà el Papa amb motiu de la seva visita a la capital catalana. El temple té una capacitat per a 7.500 persones.

Actualitzat
Els joves i les parròquies catalanes tindran preferència per assistir a la missa que el papa Benet XVI oferirà a Barcelona el mes de novembre. Tot i aquesta preferència inicial, encara no s'han fixat els criteris que es tindran en compte per escollir els fidels que podran seguir la cerimònia des de l'interior del temple, que té una capacitat limitada, de 7.5000 persones.

La Sagrada Família, però, tindrà tot un dispositiu exterior perquè els fidels puguin seguir la missa. Fora del recinte, s'ubicaran pantalles i equips.

A Barcelona, però, no s'haurà de pagar per assistir a la missa, com sí que es farà al Regne Unit. L'Església catòlica britànica ha demanat als seus fidels que paguin entre 6 i 30 euros per anar a les misses o als altres actes públics del Papa, en la seva visita al setembre.
Anar al contingut