La ferralla d'El Pèndol, visible entre la massa forestal del Tibidabo. (Foto: EFE)
La ferralla d'El Pèndol, visible entre la massa forestal del Tibidabo. (Foto: EFE)
Barcelona

La família de la noia morta a El Pèndol es personarà en la causa judicial

La família de la noia morta en l'accident d'El Pèndol del Tibidabo es personarà com a part en la causa judicial per exercir les accions civils i penals que corresponguin. Els familiars han fet públic un comunicat en què lamenten la poca i mala atenció que han rebut de l'Ajuntament de Barcelona i dels responsables del parc d'atraccions.

Actualitzat
La família comenta la "falta de sensibilitat" de les autoritats, a les quals retreu no haver-los fet mai una trucada de condol, malgrat que al funeral hi van assistir la presidenta del Tibidabo i la directora del parc.

També lamenten que "cap membre de l'administració" els hagi explicat directament les investigacions que s'han posat en marxa per aclarir l'accident.

Els parents també han criticat l'actuació de determinats mitjans de comunicació per haver difós el nom sencer de la víctima sense el consentiment de la família. "Ens preguntem si era imprescindible divulgar dades personals de la víctima -en molts casos falses- i recrear-se en el dolor de la família i els amics", indiquen al comunicat.

Fonts municipals han expressat el seu respecte pel dolor de la família i han assegurat que des del primer moment l'Ajuntament ha estat i serà al seu costat.





NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut