Trial

Toni Bou conquereix el seu quart títol mundial de trial amb una victòria al Gran Premi d'Itàlia

Toni Bou ha tornat a demostrar que ara mateix és el rei indiscutible del trial mundial. El pilot català de Montesa ha conquerit el seu quart títol de campió del món consecutiu, i a més ho ha arrodonit amb una nova victòria al Gran Premi d'Itàlia, penúltima prova puntuable de la temporada. Bou en tenia prou d'acabar cinquè per assegurar-se el títol però no ha volgut especular i s'ha emportat el triomf després de fer la millor puntuació en les dues voltes al recorregut. Un altre català, Adam Raga, ha estat segon a Itàlia i ocupa la segona posició de la general per davant del japonès Takahisa Fujinami.

Actualitzat
Nascut a la localitat barcelonina de Piera el 17 d'octubre de 1986 i pilot de l'equip Montesa Honda des del 2007, ha confirmat la seva supremacia en aquesta especialitat, i afegeix als quatre títols mundials a l'aire lliure quatre més en la modalitat "indoor".

"M'havia proposat guanyar el campionat guanyant aquesta prova i em sento molt feliç per haver-ho aconseguit. La temporada ha estat complicada per un canvi de reglament que ens ha obligat a treballar molt. Si retrocedeixo en el temps, considero que aquell primer títol de l'any 2007 va ser genial i també el punt a partir del qual he anat guanyant experiència, aprenent nous mètodes de treball i a gestionar diferents situacions", ha explicat.

"Aquest quart títol era molt important per a mi, ja que a la història del Mundial ara només tinc per davant Jordi Tarrés i Dougie Lampkin. Però no vull obsessionar-me amb els seus set títols perquè no em deixarien gaudir de tots i cadascun dels bons moments que estic vivint", ha afegit.

Un altre català, Adam Raga, ha acabat segon al Gran Premi d'Itàlia, disputat a la localitat de Foppolo, i s'ha situat segon de la classificació general del Mundial per davant del japonès Takahisa Fujinami, confirmat el domini dels pilots del nostre país en aquesta especialitat del motor. L'última prova del Mundial serà el Gran Premi de la República Txeca, que es disputarà el 5 de setembre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut