Sainthia

Almenys 61 persones mortes a l'Índia en una col·lisió entre dos trens

Nova tragèdia ferroviària a l'Índia. Almenys 61 persones han mort aquesta matinada i més de cent han resultat ferides a l'est del país en una col·lisió entre dos trens. Segons sembla, l'accident ha passat quan un tren de passatgers que circulava a gran velocitat ha topat contra un altre comboi que estava aturat a l'estació de Sainthia, a l'estat de Bengala Occidental. El sinistre ha deixat tres dels vagons del tren convertits en ferralla i el sostre d'un d'ells s'ha desplaçat fins a un pas a nivell de l'estació. Encara no se saben les causes de l'accident, però tot apunta a una negligència, ja que el tren aturat feia 5 hores que hauria d'haver marxat i que l'altre comboi arribava a una velocitat superior a la recomanada.

Actualitzat
La col·lisió ha ocorregut cap a un quart de tres de la matinada, hora local, en el districte bengalí de Bribhum, quan un tren exprés n'ha envestit a gran velocitat un altre que es trobava aturat a l'estació de Sainthia.

Aquest és el segon sinistre ferroviari que es produeix a l'estat de Bengala en menys de dos mesos. El maig passat, un tren que feia el trajecte entre Calcuta i Bombai va descarrilar i, posteriorment, diversos vagons van ser envestits per un altre que circulava en direcció contrària. Aleshores el sinistre va ser atribuït per les autoritats a un sabotatge de la guerrilla maoista. Hi van morir 148 persones.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut