Barcelona

El PPC adverteix al tripartit i CiU que defensar l'Estatut "no els fa més catalans"

La portaveu del Partit Popular al Parlament, Dolors Montserrat, ha etzibat als partits catalanistes que defensar la integritat de l'Estatut "no els fa més catalans". Montserrat ha tornat a demanar al president Montilla que s'acati la sentència del Constitucional sense més dilacions, alhora que l'ha acusat de fomentar la insubmissió. Segons la portaveu parlamentària del PP de Catalunya, Montilla ha desviat l'atenció dels ciutadans amb el debat de l'Estatut perquè no es parli de la crisi.

Actualitzat
La portaveu parlamentària del PP de Catalunya, Dolors Montserrat, ha criticat que el president Montilla abanderi el rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional sense tenir en compte que una part de la societat catalana la comparteix i la defensa. Per això, ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla, que "no reivindiqui una Espanya plural, mentre no reconegui una Catalunya plural i de tots".

Montserrat ha demanat al president de la Generalitat que el "seny s'imposi a Catalunya", i li ha reclamat que "s'acabin les pressions, el manipular sentiments de la gent, els numerets, les ànsies de fotografia, els espectacles i les parafernàlies".

En la seva intervenció en el ple monogràfic sobre l'Estatut, Dolors Montserrat ha assegurat que el seu partit també vol una resolució unitària al Parlament, però vol que sigui "de respecte a l'Estatut constitucional i al seu desenvolupament de tots".

La portaveu del PPC al Parlament ha demanat a la cambra catalana que acati la sentència i se centri en els aspectes relatius a la crisi econòmica que afecta Catalunya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut