Madrid

El Madrid fitxa el migcampista del Getafe Pedro León per 10 milions d'euros

Pedro León, migcampista del Getafe, s'ha convertit en nou jugador del Reial Madrid per sis temporades. El jove jugador s'incorporarà a la disciplina del club blanc divendres al matí, quan José Mourinho dirigirà el seu primer entrenament com a preparador del conjunt madridista. D'aquesta manera, Pedro León es convertirà, després de Sergio Canales i l'argentí Ángel di María, en el tercer fitxatge del primer any de l'era Mourinho. El pròxim d'arribar serà l'alemany Sami Khedira, procedent de l'Stuttgart. Pel que fa a les sortides, Raúl i Guti tenen permís per estudiar ofertes. De fet, Guti està molt a prop de fitxar pel Besiktas turc.

Actualitzat
Pedro León abandonarà en les pròximes hores la localitat segoviana de Torrecaballeros, on el Getafe va començarà dilluns la pretemporada. Divendres passarà amb el Reial Madrid el pertinent reconeixement mèdic i s'entrenarà al costat dels seus nous companys des del primer dia.

El ja exjugador del Getafe va ser un dels artífexs de l'èxit del seu equip la temporada passada, ja que va acabar sisè en la classificació i jugarà la Lliga Europa. Va participar en 35 partits, va marcar 8 gols i va sumar 2.761 minuts en Lliga. Va estar a punt d'entrar en la llista inicial de Vicente del Bosque per al Mundial de Sud-àfrica i ha costat 10 milions d'euros al Reial Madrid.
Anar al contingut