Barcelona

Montilla veu "insuficient" que Zapatero estigui disposat a parlar de l'Estatut

José Montilla considera "insuficient" la resposta que José Luis Rodríguez Zapatero ha donat durant el Debat de Política General sobre la sentència de l'Estatut. Després que Zapatero s'ha mostrat disposat a salvar amb lleis alguns articles declarats inconstitucionals, el president de la Generalitat ha advertit que no es conforma amb "unes frases". "Sembla que el missatge de Catalunya comença a ser escoltat", ha afirmat el president de la Generalitat, "encara que segurament no ho és prou", ha afegit.

Actualitzat
Durant la sessió de control al Parlament, el president de la Generalitat ha celebrat que Zapatero s'hagi compromès a intentar salvar una part de l'Estatut retallat, però ha advertit que n'espera una resposta més àmplia. "Ja veurem si el discurs obre o no una perspectiva de negociació per refer el pacte estatutari, ho veurem en les pròximes setmanes i mesos", ha conclòs.

Montilla es reunirà la setmana que ve amb el president espanyol a La Moncloa, una trobada que ell mateix va demanar després de la sentència de l'Estatut. 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut