Estats Units

Un home assegura que li correspon el 84% de les accions de Facebook i presenta una demanda

Quan una empresa va bé sempre sorgeixen els que se'n volen aprofitar. Aquesta seria una versió. L'altra és que un col·laborador en un projecte d'èxit no va rebre la recompensa que li tocava i ara la reclama. El cas l'hauran d'aclarir els tribunals.

Actualitzat
Facebook ha hagut d'activar els seus serveis jurídics a causa d'una demanda ben peculiar. Un home, anomenat Paul Ceglia, ha declarat davant d'un jutge que disposa d'un contracte firmat per Mark Zuckerberg, en què li encarregava desenvolupar Facebook a canvi de 1.000 dòlars i d'un percentatge creixent d'accions que aniria augmentant mentre el projecte es desenvolupés. El demandant insisteix que li correspon el 84% de les accions d'aquesta xarxa social amb 500 milions d'usuaris.

Facebook titlla la demanda de frivolitat i encara que el jutge ha decidit de moment immobilitzar els actius de la companyia com a mesura cautelar, el cert és que confien que un tribunal federal anul·li aquests disposicions.

Es dóna la circumstància que Ceglia ja va ser acusat per un fiscal de Nova York perquè hauria obtingut 200.000 dòlars dels seus clients i no els hauria donat cap dels serveis anunciats.

Anar al contingut