Calella de Palafrugell

Rufus Wainwright inaugura el Festival de Cap Roig amb un homenatge a la cantant Judy Garland

La temporada de festivals d'estiu ha quedat oficialment inaugurada aquest divendres amb l'actuació de Rufus Wainwright als Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell. Amb l'estil intimista que el caracteritza, el cantant de pop americà ha interpretat els seus temes més coneguts i ha fet un particular homenatge a la cantant Judy Garland. L'actuació ha estat molt ben rebuda per part del públic que ha assistit a la primera de la trentena d'actuacions programades per a aquesta edició del Festival Jardins de Cap Roig.

Actualitzat
Rufus Wainwright també ha aprofitat l'ocasió per presentar alguns dels temes de l'últim disc, que el mateix cantant qualifica de "depressiu" ja que va sorgir arran de la malaltia i la mort de la seva mare.

Wainwright ha començat interpretant els seus temes en solitari amb el piano, i de mica en mica ha anant desgranant les cançons més conegudes de la seva trajectòria professional, com "Beauty mark" o "Grey gardens". La segona part de l'actuació ha donat pas al Wainwright "crooner" amb temes dedicats a Judy Garland, a qui admira profundament.

L'actuació de Wainwright serveix per donar el tret de sortida al Festival Jardins de Cap Roig, que comptarà amb una trentena de concerts durant el proper mes i mig. Noa, Beach Boys, Herbie Hancock, Macaco, Ainhoa Arteta o Charles Aznavour seran alguns dels protagonistes d'aquesta nova edició del festival, que se celebra a Calella de Palafrugell.

Amb l'inci del Festival Jardins de Cap Roig, a més,  s'inaugura la temporada de festivals d'estiu, entre els quals destaquen els de la Porta Ferrada, Peralada, Sala Montjuïc o 30 Nits, entre d'altres.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut