Barcelona

Hereu accepta el relleu temporal de García-Bragado

En una declaració oficial breu, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha qualificat de "sorprenent" la imputació tant del regidor com del gerent d'Urbanisme. Hereu, que ha reconegut que Millet i Montull havien enganyat l'Ajuntament, ha anunciat que ha acceptat el relleu temporal de García-Bragado com a regidor d'Urbanisme, fins que se n'aclareixi la situació judicial. L'alcalde ha manifestat la seva confiança en Bragado i en totes les persones que es van ocupar de la tramitació urbanística de l'hotel.

Actualitzat
En una compareixença davant els mitjans de comunicació a l'ajuntament, Hereu s'ha mostrat convençut de l'"honorabilitat" de García-Bragado i del gerent d'Urbanisme, Ramon Massaguer, tots dos imputats en relació amb el "cas Hotel".

A més, l'alcalde ha mostrat la seva "perplexitat" per la imputació el mateix dia que "dos presumptes delinqüents surten de la presó", amb referència a Fèlix Millet i Jordi Montull.


García-Bragado confia que tornaran "en breu" a les seves responsabilitats d'Urbanisme

Després de comparèixer al costat de l'alcalde, Ramon García-Bragado ha assegurat que és innocent i ha dit que confia a tornar a les seves responsabilitats d'Urbanisme "en un termini breu". García-Bragado, que ha assegurat que està "més que convençut que no he fet res malament", ha dit que sempre ha gestionat els projectes urbanístics "per l'interès general i de la ciutat".

A la pregunta sobre si va pressionar l'exregidora de Ciutat Vella Itziar González ha respost amb contundència: "Jo no he pressionat Itzíar González ni ningú".

La portaveu municipal, Assumpta Escarp, ha afirmat que García-Bragado conservarà com a mínim les seves competències d'Infraestructures i Règim Interior, i encara ha de decidir si conserva Habitatge. Pel que fa al gerent d'Urbanisme, Ramon Massaguer, també imputat, el govern municipal analitzarà si conserva o no les seves competències.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut