Barcelona

Jordi Hereu creu que demanar a García-Bragado i Ramon Massaguer que deixin tots els càrrecs seria admetre que són culpables

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha justificat en declaracions a "Els matins" de TV3 que Ramon García-Bragado, quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, i Ramon Massaguer, gerent d'Urbanisme, mantinguin alguns càrrecs malgrat la seva imputació en el "cas Hotel". Hereu creu que rellevar-los de tots els càrrecs seria admetre que són culpables i ha afegit que si manté a García-Bragado la seva condició de regidor i de tinent d'alcalde és per subratllar la seva innocència. L'alcalde de Barcelona va titllar aquest dimecres de "sorprenent" la imputació de García-Bragado i de Ramon Massaguer i va acceptar el relleu del primer al capdavant d'Urbanisme.

Actualitzat
L'endemà de les imputacions del quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon García-Bragado, i del gerent d'Urbanisme, Ramon Massaguer, Jordi Hereu ha justificat la decisió de mantenir-los en alguns càrrecs. L'alcalde de Barcelona considera que rellevar-los de qualsevol responsabilitat suposaria acceptar que són culpables i que si no ho fa és precisament per subratllar la seva innocència.

Hereu ha fet aquestes declaracions a "Els matins" de TV3 un dia després d'acceptar el relleu de García-Bragado al capdavant d'urbanisme però mantenir-lo com a regidor i com a tinent d'alcalde.

L'alcalde de Barcelona ja va defensar aquest dimecres l'"honorabilitat" de García-Bragado i del gerent d'Urbanisme, Ramon Massaguer, i mostrava la seva "perplexitat" per la imputació.

García-Bragado confia que tornarà "en breu" a les seves responsabilitats d'Urbanisme

Després de comparèixer al costat de l'alcalde, Ramon García-Bragado ha assegurat que és innocent i ha dit que confia a tornar a les seves responsabilitats d'Urbanisme "en un termini breu". García-Bragado, que ha assegurat que està "més que convençut que no he fet res malament", ha dit que sempre ha gestionat els projectes urbanístics "per l'interès general i de la ciutat".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut