Arbúcies

El popArb repeteix l'èxit de l'any passat i esgota les 4.000 entrades posades a la venda

El Festival popArb ha tancat la cinquena edició amb 4.000 entrades venudes entre divendres i dissabte, repetint l'èxit d'assistència de l'any passat.

Actualitzat
Segons ha explicat la coordinadora del Festival, Anna Cerdà, aquest límit de 2.000 entrades per cada dia els permet adequar-se a l'espai principal de Can Cassó i no superar-lo, "perquè volem que la gent estigui còmode". Aquesta nit han pujat a l'escenari el cantautor de Solsona Roger Mas, el pop intimista de Mishima, The Pinker Tones o el folk psicodèlic dels Anímic, que han acompanyat el cantautor texà Will Johnson, el primer artista estranger que debuta al festival.

Aquest festival és una plataforma per la música pop independent feta a Catalunya o en català, "sense caps de cartells ni grups secundaris", segons Marc Lloret, un dels organtizadors. Entre divendres i dissabte, han passat pels escenaris d'Arbúcies Els Amics de les Arts, Delafé y las Flores Azules, Standstill o Sanjosex, entre d'altres.

L'any que ve es podrà ampliar els espais del popArb si les noves instal·lacions del Centre de les Arts Escèniques Naus Ayats, enganxat a Can Cassó, estan enllestides.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut