Barcelona

Ja han sortit el 42% dels vehicles previstos en l'"operació sortida" de Sant Joan

Quasi la meitat dels vehicles que es calcula que sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona pel pont de Sant Joan ja es troben a les seves destinacions. Uns 230.000 vehicles, el 42% del total dels previstos per aquest pont, van sortir ahir en un inici complicat de l'"operació sortida", que va provocar un col·lapse a les carreteres catalanes amb cues de fins a 30 quilòmetres a l'AP-7 per anar cap a la Costa Brava, entre Sant Cugat del Vallès i el peatge de la Roca. La nota positiva és que no hi va haver cap víctima mortal.

Actualitzat
En una primera fase de l'"operació sortida" molt complicada, ahir van sortir de l'àrea metropolitana de Barcelona el 42% del mig milió de vehicles que es calcula que sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona amb motiu d'aquest pont de Sant Joan.

Des de les tres a la tarda de dimecres van sortir de l'àrea metropolitana de Barcelona 230.000 vehicles dels 550.000 que s'estima que sortiran fins aquest dijous a les tres de la tarda.

Col·lapse a les carreteres

Aquesta primera fase de l'"operació sortida" del pont de Sant Joan ha estat força complicada, ja que a la mobilitat d'un cap de setmana llarg s'hi han afegit un gran nombre de desplaçaments cap als diferents punts de revetlla.

Els peatges de la Roca i Martorell, a l'AP-7, han tornat a ser un punt negre per a molts conductors que, abans d'arribar-hi i també després de passar-hi, s'han trobat retencions llarguíssimes que han arribat als 30 quilòmetres en sentit nord i als 17 en sentit sud. 

A la C-31 s'han registrat 9 quilòmetres de cua des de Castell d'Aro fins a Calonge. També hi ha hagut una cua d'aquestes dimensions a l'autopista del Maresme, entre Sant Adrià de Besòs i Montgat. Els cotxes també han quedat atrapats entre Alella i Premià i entre Cabrera i Mataró, sempre per anar en sentit nord. 

Una altra via amb problemes ha estat la B-20, amb cues que han arribat des del Nus de la Trinitat fins a Montgat.

A més, en alguns punts de la xarxa viària les retencions s'han vist agreujades per accidents o avaries, totes de caràcter lleu, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut