Imatge d'arxiu de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu (Foto: ACN)
Imatge d'arxiu de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu (Foto: ACN)
Barcelona

Hereu accepta crear una comissió d'investigació municipal per revisar la tramitació de l'hotel del Palau

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha acceptat la creació d'una comissió d'investigació municipal per revisar el procés de tramitació urbanística del fallit hotel del Palau de la Música. Hereu ho ha dit després que el PP està disposat a portar la proposta al ple municipal de demà. La majoria de les forces polítiques s'hi han mostrat a favor.

Actualitzat
El PP està disposat a portar la proposta de crear una comissió d'investigació municipal sobre l'hotel del Palau al ple d'aquest divendres després que la majoria de forces polítiques no s'hi ha mostrat en contra. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha afirmat que està absolutament tranquil amb l'actuació del govern municipal.

L'alcalde de la capital catalana ha dit que és "un ferm partidari que puguem analitzar tot un procés que ha estat vinculat a les ganes d'ajudar una entitat que, durant molt de temps, era un projecte cultural molt important de la ciutat i que en un cert moment crèiem que estava tirat endavant per gent honorable".

Hereu ha insistit que no figuren en el registre de l'ajuntament les cartes que Jordi Montull hauria adreçat el juliol del 2007 a l'aleshores primer tinent d'alcalde, Carles Martí, i al gerent d'Urbanisme, Ramon Massegué, per comunicar que el Palau cedia els drets per edificar l'hotel a l'empresa Olivia Hotels.
Anar al contingut