El matí de Catalunya Ràdio

L'alcaldessa de Cunit durà la burca al Senat perquè l'estat legisli sobre l'ús dels vels integrals

La senadora i alcaldessa de Cunit, la socialista Judith Alberich, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que portarà la burca al Senat perquè l'estat legisli sobre l'ús dels vels integrals. A més, Alberich registra avui una moció al seu ajuntament per prohibir la burca. Altres consistoris com Tarragona, Reus, Tàrrrega o Cervera també debatran en els pròxims dies mocions per prohibir que les dones portin la burca.

Actualitzat
El Senat s'haurà de pronunciar sobre la prohibició de la burca. La senadora i alcaldessa de Cunit, la socialista Judith Alberich, hi presentarà una moció perquè l'estat legisli sobre l'ús dels vels integrals.

L'alcaldessa creu que s'ha de prohibir la burca per aconseguir la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, però alhora admet que a Cunit el problema és minoritari. "A Cunit de burca n'hi ha pocs", ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio".

Judith Alberich considera que aquestes coses s'han de resoldre abans que es produeixi el conflicte "perquè si no després és tard i hi pot haver un "conflicte social".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut