Sant Joan Despí

TV3 estrena una aplicació per a l'iPad

TV3 i CCRTV Interactiva continuen apostant per les noves tecnologies amb l'estrena d'una aplicació gratuïta per a l'iPad. Amb aquest nou servei, els usuaris que tinguin un iPad amb connexió a internet podran accedir des de qualsevol punt a les emissions en directe dels canals TV3Cat i 3/24 i a més de 10.000 vídeos sota demanda del 3alacarta. L'estrena de l'aplicació coincideix amb l'inici de la comercialització de l'iPad a l'estat espanyol i a vuit països més.

Actualitzat
L'aplicació, que es podrà descarregar des de l'iTunes Store, ha estat dissenyada expressament per a aquest innovador dispositiu mòbil de la companyia Apple. L'usuari pot navegar per tots els continguts de manera tàctil, sense necessitat de ratolins o teclats perifèrics. A més, la qualitat del vídeo permet visualitzar-lo en pantalla completa.

Tant l'aplicació com els continguts que s'ofereixen són totalment gratuïts i demostren, un cop més, el compromís de Televisió de Catalunya per posar la seva producció a l'abast de tots els espectadors i també per ser present en els nous suports multimèdia. TV3 és una de les primeres televisions europees que tenen disponible una aplicació per a l'iPad.

Els canals disponibles

TV3Cat és el canal que està emetent Televisió de Catalunya pel senyal satèl·lit arreu del món i ofereix continguts de producció pròpia de tots els seus canals, amb la programació de TV3 com a referència. 3/24 és el canal de notícies 24 hores en català de Televisió de Catalunya i es va estrenar l'any 2003.

Des de "Poblenou" fins a "La Riera"

Pel que fa als vídeos del 3alacarta, l'usuari podrà accedir fàcilment als programes de producció pròpia més destacats, com ara "Crackòvia", "La Riera", "Els matins", "APM?" o "Ventdelplà". A través del cercador de l'aplicació també podrà disposar de tot l'arxiu del servei de vídeo sota demanda de TV3.

Aquest nou producte de la companyia Apple, que fins ara només es podia comprar als EUA, s'ha posat a la venda aquest divendres, 28 de maig, a Espanya i a vuit països més: Alemanya, Austràlia, el Canadà, França, Itàlia, el Japó, Suïssa i el Regne Unit .

TV3 i CCRTV Interactiva també van estrenar fa unes setmanes una aplicació per veure TV3 en directe des de l'iPhone i que ja s'han descarregat més de 85.000 persones, i un servei que permet descarregar els millors moments del programa "Crackòvia".
Anar al contingut