Prohibeixen als jugadors de la selecció espanyola que participin a les xarxes socials

Els jugadors de la selecció espanyola de futbol hauran d'estar allunyats de les xarxes socials des d'ara i fins que s'acabi la seva participació. Així s'ha sabut perquè uns quants jugadors, que tenen l'hàbit de moure's en aquests entorns, ho han explicat. És a dir: la prohibició de participar a les xarxes socials s'ha sabut a través de les xarxes socials.

Actualitzat
Per alguna raó que no es coneix oficialment, el cos tècnic o la federació han cregut que la presència a les xarxes socials dels seus esportistes pot ser un element de desestabilització, en comptes de veure-hi una oportunitat per establir una connexió virtual entre els protagonistes del Mundial i la seva afició potencial.

El missatge que Andrés Iniesta va deixar ahir a la nit al seu mur de Facebook (que traduïm del castellà) és prou aclaridor: "Ens han demanat que no entrem al Facebook ni al Twitter des d'ara i fins que s'acabi el Mundial. Ens tornarem a veure per aquí quan s'acabi el torneig per a nosaltres, que espero que sigui l'11 de juliol. "

Anar al contingut