Barcelona

L'exinterventora de Santa Coloma denuncia que no s'han fet canvis a l'Ajuntament malgrat el "cas Pretòria"

La que va ser interventora municipal durant el mandat de Bartomeu Muñoz com a alcalde de Santa Coloma, Maite Carol, assegura que poques coses han canviat al municipi malgrat l'actuació judicial del "cas Pretòria". En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Maite Carol ha assegurat que "l'Ajuntament que havia dissenyat Luigi és el que ara mateix governa a Santa Coloma" i ha criticat amb duresa l'actual alcaldessa, Nuria Parlón.

Actualitzat
L'exinterventora de Santa Coloma de Gramanet Maite Carol ha denunciat a "El matí de Catalunya Ràdio" que malgrat el "cas Pretòria" no s'han fet canvis importants i per evitar possibles actes de corrupció a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet. Maite Carol ha assegurat que a Gramepark, l'empresa municipial d'urbanisme que surt al sumari de la trama, no ha canviat res, però sí que s'han fet canvis, com el seu acomiadament o canviar de lloc altres persones.

El nom de Maite Carol surt publicat al sumari del "cas Pretòria", al qual ha tingut accés Catalunya Ràdio. En concret, en una conversa interceptada entre el cervell de la trama, Luigi, i l'exalcalde de Santa Coloma tots dos es queixen que l'actuació de la interventora suposa un entrebanc per a les seves activitats.

Maite Carol va ser apartada del càrrec el febrer passat sota el mandat ja de Nuria Parlón, l'actual alcaldessa de Santa Coloma. Carol ha explicat que es va assabentar del seu acomiadament per la premsa, que quan va anar a informar-se'n li van tancar la porta i que totes les peticions les va fer per escrit. En les mateixes declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", l'exinterventora de Santa Coloma assegura que se sent sorpresa i decebuda per l'alt volum de negocis que es feien irregularment al municipi.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut