Un usuari del Facebook (Foto: Reuters)
Una dona localitza els seus dos fills, segrestats fa 15 anys pel pare, gràcies al Facebook. (Foto: Reuters)
Nova York

Facebook admet errors en la política de privacitat

El fundador de Facebook admet errors en la política de privacitat de la xarxa social. El "mea culpa" arriba després de l'anunci de Facebook que aviat s'introduiran canvis que faran més senzilles les seves opcions de confidencialitat. Les novetats es faran públiques aquesta setmana, però en principi no preveu l'opció de privacitat absoluta de forma predeterminada, tal com farà -per exemple- My Space.

Actualitzat
El jove creador de Facebook, de 26 anys, ha entonat un "mea culpa": "Sé que hem comès un munt d'errors, però espero que després de tot això el nostre servei millori i que la gent entengui que les nostres intencions van pel bon camí, i que respondrem els comentaris de les persones a les quals servim." Són les paraules que ha escrit Mark Zuckerberg en un correu electrònic que ha fet arribar a un influent bloguer de Silicon Valley.

Una confessió que arriba poc després que la xarxa social anunciés que modificarà el seu control de privacitat amb l'objectiu d'aconseguir que siguin eines més senzilles de fer servir, tal com reclamaven els usuaris. No hi ha data per a les novetats, però segons el seu fundador, es treballa intensament perquè els nous controls es puguin activar en les pròximes setmanes. El repte, diu Zuckerberg, és aconseguir que una xarxa que componen més de 400 milions d'usuaris faciliti l'intercanvi d'informació a l'hora que permet el control i l'elecció de l'usuari de forma fàcil.

Entre els nous controls hi haurà el reforç de la privacitat de les dades que l'usuari vol compartir amb tota la comunitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut