Lloret

La parricida confessa de Lloret també va intentar suïcidar-se

La dona britànica que dimarts, presumptament, va matar dos dels seus fills a Lloret de Mar també va intentar suïcidar-se. Segons han explicat a Catalunya Ràdio fonts de la investigació, la dona va deixar una nota on explicava que matava els seus fills i que es treia la vida perquè se sentia perseguida després que el seu company fos detingut a Barcelona acusat d'abusar sexualment de menors. El jutge ha prorrogat 24 hores més la seva detenció a l'espera dels resultats de les autòpsies. Aquest matí l'han traslladat fins al domicili de Barcelona on vivia, per fer un escorcoll al pis que compartia amb el seu company, un dels pederastes més buscats al seu país.

Actualitzat
Les noves informacions sobre el doble crim de Lloret de Mar apunten que la mare de les criatures hauria matat dos dels seus fills i s'hauria intentat suïcidar perquè se sentia perseguida i no volia perdre la custòdia dels seus fills.

Els nens els hauria mort asfixiant-los amb una bossa de plàstic. El jutge ha posposat la declaració de la dona fins demà a l'espera dels resultats de noves proves i de les autòpsies de les víctimes.

La investigació continua oberta. Segons ha explicat el secretari d'Interior, Joan Boada, els Mossos d'Esquadra treballen en estreta col·laboració amb la policia britànica.

200 persones han fet un minut de silenci davant l'Ajuntament de Lloret de Mar per mostrar la seva consternació i en record als menors.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut