Sabadell

Marsans arruïna el viatge de fi de curs als alumnes de quart d'ESO d'un institut de Sabadell

Un grup d'alumnes de quart d'ESO de l'institut Les Termes de Sabadell es podria quedar sense viatge de fi de curs pels problemes financers de Viatges Marsans. Els joves van contractar unes vacances a Itàlia amb Viatges Crisol, empresa del grup Marsans. Després d'haver pagat gairebé 16.000 euros pels vols i l'estada, l'empresa els va informar que el seu compte corrent s'havia quedat a zero i que no havien pogut pagar el viatge a l'empresa aèria i els altres majoristes. El viatge de fi de curs quedava, per tant, anul·lat. El cas està en mans de la justícia.

Actualitzat
Els alumnes de quart d'ESO de l'institut Les Termes de Sabadell han presentat una denúncia contra Viatges Marsans perquè després de pagar-los 16.000 euros per un viatge de fi de curs a Itàlia els han deixat sense.

Segons ha explicat el director del centre, el compte des del qual Viatges Crisol paga els seus proveïdors es va quedar a zero i, per tant, per exemple, no van poder pagar a Vueling el viatge d'avió a Itàlia que havien contractar els joves. La companyia aèria va anul·lar el vol i ara els alumnes no podran viatjar a Itàlia a l'espera del que dictamini la justícia.

Viatges Crisol s'ha compromès a retornar els diners als estudiants, però el centre dubta de quan arribaran. Per això, i mentre la justícia estudia el cas, els alumnes de quart d'ESO estan organitzant rifes per recaptar diners i poder sufragar un altre viatge de fi de curs, tot i que sigui a una destinació més barata.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut