Barcelona

Jutgen dos veïns d'Horta per impedir fer proves de soroll a l'amo d'un bar a qui ells mateixos havien denunciat

Jutjats dos veïns del carrer Tossa, al barri d'Horta de Barcelona, per presumpte assetjament veïnal contra el propietari d'un bar que hi ha als baixos de la finca on viuen. L'empresari els reclama un milió d'euros perquè no van permetre durant cinc anys que es fessin les proves de soroll a casa seva per determinar si el local excedia dels decibels permesos.

Actualitzat
Els veïns han dit que quan van venir a fer els mesuraments no eren a casa, però que no tenien intenció d'impedir-los, per bé que se'ls va requerir en sis ocasions durant cinc anys. Han assegurat davant la magistrada que el local, el qual van denunciar per excés de soroll l'any 2004, tenia més problemes.

El bar La Cripta va passar-se cinc anys amb l'horari reduït, havent de tancar a les deu del vespre. Finalment, el 2009, i amb una ordre judicial, es van poder fer aquests mesuraments i el local ha recuperat el seu horari fins a les tres de la matinada, cosa que reporta més ingressos per al seu responsable. Per això, ha emprès aquesta demanada contra els veïns pels diners que no ha pogut fer durant el temps en què ha estat en horari reduït.
Anar al contingut