El Barcelona Digital premia Eyeos en reconeixement a l'esforç per innovar

El Congrés Barcelona Digital atorga cada any uns premis per reconèixer l'esforç en innovació i ús de les noves tecnologies a empreses. L'edició del 2010 ha lliurat els premis aquest dilluns i han recaigut en tres projectes d'abast diferent.

Actualitzat
El premi en la categoria de petites empreses i emprenedors se l'han endut els creadors d'Eyeos, un escriptori en línia que permet treballar amb qualsevol tipus de document sense haver de transportar-lo digitalment i sense haver de carregar els programes necessaris per fer-hi modificacions. Els dos joves d'Olesa ja han rebut diverses distincions durant l'any passat i recentment han arribat a un acord amb IBM.

Entre els finalistes hi havia el web Rodalia.info, del qual s'ha parlat tant els darrers dos mesos.

El premi a les grans   empreses ha recaigut en un projecte d'Iris (de Telefónica I+D), per proporcionar informació actualitzada i a temps real a partir de la tecnologia de la realitat augmentada.

En la categoria d'universitats i institucions, s'ha premiat l'esforç de COMRadio, pel seu sistema d'intercanvi de materials sonors a través de la xarxa sindicada 2.0

Per fi, el premi Barcelona SmartCity, que s'estrenava enguany, ha anat a Zolertia, per la seva xarxa de xips escampats pel mobiliari urbà que detecten els sons i elaboren un mapa acústic de Barcelona a la vegada que disposen d'alarmes específiques per a situacions fora dels paràmetres.

Anar al contingut