El 3cat24, al Facebook i el Twitter

T'informem cada dia, al matí i a la tarda, exclusivament del més rellevant de la jornada. Assabenta't al minut de les notícies urgents, dels especials del 3cat24, de la publicació dels blogs dels corresponsals o de l'arribada del nostre popular Trivial d'actualitat. Ara també ens pots seguir a les xarxes socials!

Actualitzat
El 3cat24 fa una aposta per les xarxes socials i, des d'avui dilluns 17 de maig, inclou continguts especials i rellevants de la jornada al Facebook i el Twitter.

Amb les etiquetes "Última hora", "Et pot interessar" i "Ja ho tens aquí" es publicaran les notícies més urgents del dia, les de contingut original, entrevistes, les previsions meteorològiques, els comentaris setmanals de periodistes de TV3 i Catalunya Ràdio o l'esperat Trivial d'actualitat, entre d'altres.

Des d'aquestes dues plataformes, volem informar de manera més directa els lectors, seleccionant curosament el contingut que es publica. Aquesta és la raó per la qual el canal general de Twitter del 3cat24 deixa de ser automàtic.

La resta de canals, que corresponen a les diferents seccions del portal (Catalunya, Barcelona, Societat, Política, Món, Economia, Oci i Cultura, Esports, Blogs i Vídeos) continuen a Twitter amb l'automatisme activat per aquells interessats a rebre tot el que es publica d'aquestes matèries.


 


 


Anar al contingut