València

Camps diu que és "absolutament innocent" i que té el suport de la direcció del PP

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha afirmat en la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació després d'haver presidit la junta directiva regional del PPCV, que és "absolutament innocent" i ha assegurat que "ningú al planeta Terra" pot donar "lliçons de res", ni d'"honorabilitat i honradesa", al PP, el partit del que serà candidat en les pròximes eleccions autonòmiques.

Actualitzat
Camps -que ha dit que se sent com "Juan sin miedo"- ha manifestat que ha parlat aquesta mateixa tarda amb el president nacional del seu partit, Mariano Rajoy, qui li ha traslladat el seu suport "incondicional".

En aquesta línia, referint-se a la decisió del Tribunal Suprem de reobrir la causa en la qual s'investiga uns presumptes regals de l'empresa Orange Market, investigada al "cas Gürtel", ha afirmat que és totalment falsa la circumstància que ha obert el cas.

Així, ha sostingut que és "mentida" tot el que es diu en aquest procés, que ha assegurat que és "de riure" i ha criticat que "apareguin" documents "interessats i manipulats" amb la intenció de "sembrar dubtes" sobre l'honorabilitat de l'administració autonòmica i del PP. Camps ha anunciat que presentaran proves exculpatòries "claríssimes".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut