Barça

El vestidor del Barça té molt clar que no es pot celebrar res fins que no es guanyi el Valladolid

No es pot donar res per guanyat abans d'hora. Aquest és el missatge de Josep Guardiola, i sembla que ha arrelat entre els jugadors, perquè l'equip està totalment blindat a l'eufòria, tal com ha reconegut avui Bojan Krkic. Seydou Keita no ha pogut entrenar-se avui al costat de la resta de l'equip, a causa de les ferides que té als tendons d'Aquil·les i que ja li van impedir participar amb normalitat en la sessió d'ahir. S'espera, però, que Keita pugui ser titular contra el Valladolid. Iniesta, per la seva banda, continua amb el procés de recuperació i ha treballat amb normalitat al costat de la resta de la plantilla. Malgrat que encara no té l'alta mèdica, el migcampista manxec podria reaparèixer diumenge, després de més d'un mes de baixa per la lesió.

Actualitzat
El Barça viu aquests dies amb la mirada posada en el cap de setmana. Només queda un partit per acabar la Lliga i els blaugranes tenen el títol massa a prop per perdre ara la concentració que han mostrat durant tota la temporada. Per rebre diumenge el Valladolid amb garanties, Guardiola espera poder comptar amb Xavi, que avui s'ha entrenat amb els companys. Per aquest motiu, el club espera la resposta d'Apel·lació al recurs presentat per la groga que el migcampista va veure contra el Sevilla i que va ser desestimat per Competició.

Bojan destaca la importància de marcar aviat "per evitar nervis"

Una de les claus perquè el Barcelona guanyi el Valladolid i, per tant, el títol de Lliga serà "marcar aviat", segons que ha especificat Bojan Krkic, el jugador que probablement serà titular en el lloc de davanter centre de l'equip de Josep Guardiola. "Com més aviat puguem posar-nos per davant en el marcador, millor. Si deixes que el partit entri en una dinàmica d'empat a zero, pot ser que apareguin els nervis", ha subratllat Bojan, que ha demanat als seus companys "sortir forts" contra el Valladolid "i que l'afició ens acompanyi".

El jove davanter català ha pronosticat un "partit molt complicat" contra l'equip de Javier Clemente "perquè ells s'hi juguen la vida", de manera que ha insistit en la necessitat de "treure el partit com més aviat millor". Sense donar el partit per guanyat, Bojan ha matisat que abans del partit "no convé parlar de percentatges, perquè al cap i a la fi, coses pitjors s'han vist".

De moment, en la sessió d'avui, passada per aigua, Andrés Iniesta ha continuat treballant amb normalitat, mentre que Keita ho ha fet avui al marge. Un cop acabada la sessió, la plantilla ha marxat a fer un dinar de germanor. De ben segur que Guardiola tornarà a recordar als seus jugadors que no es pot celebrar res fins que no es guanyi el Valladolid, un missatge que el vestidor ha demostrat tenir molt clar.

Barbacoa a can Abidal

Bona mostra del bon rotllo existent a la plantilla del Barça ha estat un dinar de germanor que han fet. Aquest cop no han visitat cap restaurant. Ha estat Eric Abidal qui els ha obert les portes de casa seva. Tot per fer pinya en una setmana vital.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut