Imatge d'arxiu de l'iPad, d'Apple (Foto: Reuters)
Nokia considera que l'iPad, d'Apple, viola algunes de les seves patents. (Foto: Reuters)
Madrid

L'iPad arriba a l'Estat el 28 de maig des dels 479 euros en la versió més senzilla

L'iPad arribarà al mercat espanyol el 28 de maig. El nou aparell d'Apple sortirà a la venda des dels 479 euros en la versió més senzilla. L'iPad també surt alhora en vuit països més: Alemanya, Austràlia, el Canadà, França, Itàlia, el Japó, Suïssa i el Regne Unit. Els que vulguin adquirir el dispositiu estrella del gegant de la poma podran fer la seva comanda de manera anticipada per internet a partir del dilluns 10 de maig.

Actualitzat
Pel que fa als preus, la companyia ha indicat que l'iPad sortirà a la venda a un preu recomanat de 479 euros per al model de 16 gigues, mentre que el preu per a les versions de 32 gigues i de 64 gigues pujarà fins als 579 euros i 679 euros, respectivament.

A més, les aplicacions per a l'iPad, entre les quals s'inclou la iBookstore d'Apple, també estaran disponibles per a la descàrrega gratuïta a l'App Store des del mateix 28 de maig.

Fins ara, als EUA Apple ha venut més d'un milió d'iPads i els seus usuaris ja s'han descarregat més de 12 milions d'aplicacions de l'App Store. A més, també s'han baixat més d'1,5 milions de llibres electrònics de la nova iBookstore.
Anar al contingut