Barcelona

El Saló del Còmic de Barcelona comença amb la mirada posada al cinema

El Saló del Còmic de Barcelona ha obert una nova edició amb més pes per al cinema, la música i els vídeojocs. El certamen dedica una exposició a l'autor de "Las hermanas Gilda" o "La familia cebolleta" amb la presentació del film "El gran Vázquez", dedicat a la seva vida i protagonitzat per Santiago Segura.

Actualitzat
Una important llista de convidats estrangers passaran pel Saló Internacional del Còmic que es farà a la Fira de Barcelona fins diumenge. Els dibuixants francesos Jacques Tardi i Jean Giraud "Moebius" són alguns dels grans noms del certamen, que cada vegada mira més cap al món audiovisual.

Aquest sector tindrà espai amb expositors dedicats, per exemple, a les estrenes cinematogràfiques, com "Iron man" o "The loosers", o als trenta anys de "L'imperi contraataca". El director del certamen, Carles Santamaria, ha dit que el Saló vol ser un espai que combini el món editorial imprès i la indústria audiovisual.

Holanda i el País Basc són els convidats especials d'aquesta edició, que també dedicarà una exposició titulada "Els ritmes del còmic", que parla de la relació entre el còmic i la música des de tots els vessants. També és retrà homenatge a la figura de Corto Maltés amb l'exposició d'originals del seu creador, Hugo Pratt, i també a Manuel Vázquez, el creador, entre d'altres, d'Anacleto, que va morir fa 15 anys.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut