Aiguaviva

Condemnen l'exalcalde d'Aiguaviva per irregularitats en els comptes, però la majoria de casos han prescrit

El Tribunal de Comptes condemna l'exalcalde d'Aiguaviva Ramon Martínez per responsabilitat comptable i el fa responsable de les irregularitats detectades des del 1999 fins al 2002. Tot i això, només li exigeix el retorn de 3.500 euros més els interessos perquè considera que la major part de les irregularitats han prescrit.

Actualitzat
Les auditories inicials a l'Ajuntament d'Aiguaviva van detectar un desviament d'uns 47.000 euros que s'haurien fet entre el 1999 i el 2002 quan Ramon Martínez era alcalde. El Tribunal de Comptes de Madrid ha dictat una sentència on només reclama 3.500 euros a l'exalcalde corresponents a una part de l'any 2001 i el 2002, perquè les irregularitats anteriors ja han prescrit.

Paral·lelament a aquesta via administrativa, Ramon Martínez s'enfronta a un altre judici per la via penal on el fiscal l'acusa del delicte de malversació de fons públics. Segons l'acusació, l'exalcalde s'adjudicava uns cobraments per compensar feines de cap de setmana, com ara el cobrament de rebuts municipals. En la seva declaració davant el jutge, l'exalcalde va negar les acusacions i les va atribuir a una venjança política.


Anar al contingut