Madrid

L'agressor del metro de Madrid i la víctima s'havien enfrontat abans a internet

Nous detalls sobre la brutal agressió que van enregistrar les càmeres del metro de Madrid el 12 de març passat. Víctima i agressor es coneixien i, segons informacions de la Policia Nacional, s'havien enfrontat per internet per tenir ideologies ultres contràries. A les imatges gravades per les càmeres de seguretat del metro, es pot veure com un jove clava diverses puntades de peu a la cara i cops de puny a un altre que està assegut. Dos policies de paisà hi van intervenir i van aturar l'agressió.

Actualitzat
L'agressor, de 19 anys, va ser detingut per un delicte de lesions i amenaces. Va reconèixer als policies que sentia animadversió ideològica pel noi que havia apallissat. I és que un pertanyeria a un grup d'extrema dreta i l'altre a un d'extrema esquerra i ja havien tingut enfrontaments en diverses xarxes socials.

A la gravació de les càmeres del metro de Madrid es pot veure com l'agressor passa per davant de la víctima, que està asseguda, i que retira una mica el peu per no entorpir el pas. A continuació, l'agressor tira la seva motxilla cap a un racó i sense dir res comença a clavar-li puntades de peu i cops de puny sense que la víctima pugui defensar-se.

L'agressor va passar deu dies a la presó i té una ordre d'allunyament de la víctima, però, tot i això, víctima i agressor coincideixen al transport públic com abans de l'incident.

Aquesta succés i les seves circumstàncies recorden l'agressió d'una jove equatoriana als Ferrocarrils de la Generalitat i que també van enregistrar les càmeres de seguretat. El jutjat penal número 16 de Barcelona va condemnar l'agressor a vuit mesos de presó i a una multa de 360 euros per un delicte contra la integritat moral i una falta de maltractaments.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut