Imatge d'arxiu de l'exterior de l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Imatge d'arxiu de l'exterior de l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Barcelona

L'alcalde de Barcelona rebutja posar el nom de Samaranch a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

L'estadi Olímpic no portarà el nom de Joan Antoni Samaranch. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha rebutjat la proposta del grup municipal del Partit Popular de posar el nom del president del COI a l'estadi de la muntanya de Montjuïc. Hereu considera que l'estadi ja té un nom, el de Lluís Companys, i que no s'ha de canviar. L'alcade, però, assegura que la ciutat sabrà homenatjar-lo "com es mereix" i pensa en un carrer. CiU, Esquerra i Iniciativa també han rebutjat la proposta del Partit Popular.

Actualitzat
L'estadi Olímpic de Barcelona es diu i es seguirà dient Lluís Companys. La proposta del grup municipal del PP de dedicar-lo a Joan Antoni Samaranch, que té el suport del partit Ciutadans, no prosperarà. Ni CiU, ni Esquerra, ni Iniciativa hi donen suport. I ara tampoc l'alcalde de la ciutat, el socialista Jordi Hereu.

Hereu ha assegurat que Barcelona sabrà homenatjar el president d'honor del COI, però el nom de l'estadi no es toca. Això sí, l'alcalde s'ha mostrat partidari de dedicar algun carrer o plaça de la ciutat a Samaranch.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut