Una de les imatges que Gizmodo ha fet públiques del nou prototipus d'iPhone 4
Una de les imatges que Gizmodo ha fet públiques del nou prototipus d'iPhone 4
Estats Units

El nou iPhone 4, al descobert de manera fortuïta

El nou telèfon que Apple prepara per treure al mercat ha estat exposat pel web Gizmodo, especialitzat en tecnologia, després que li va arribar gràcies a un descuit que no es pot saber si ha estat involuntari o amb tota la intenció.

Actualitzat
Gizmodo explica com és el prototipus del nou iPhone 4, el relleu dels models 3G i 3GS, i comprova que l'aspecte de l'aparell és força diferent; el darrere és pla, la pantalla una mica més petita i amb una protecció d'alumini tot al voltant dels laterals. Però més enllà d'aquestes qüestions relatives a la forma, el nou mòbil d'Apple té característiques que poden interessar els seus usuaris: una càmera amb posició davantera per facilitar el videoxat i un flaix de la càmera (que té lents més potents).

A la cerveseria

El més sorprenent, però, és la manera com Gizmodo ha accedit a aquest suposat prototipus. Pel que ells mateixos expliquen, algú de l'empresa es devia descuidar el nou aparell en una bar després de fer-hi una cervesa. Uns joves que eren allà van provar-lo (fins que va ser desconnectat de forma remota) i tot seguit es van posar en contacte amb Gizmodo, que va analitzar la peça amb deteniment, fins al punt que els seus tècnics en van desmuntar la carcassa i van trobar entre els elements interns diverses peces amb inscripcions d'Apple.

Descuit o filtració

La seva confiança que es tractava d'un objecte autèntic va quedar comfirmada quan Apple va demanar que li fos retornat un prototip que s'havia extraviat. Ara l'únic dubte que hi ha és si de debò algú es va oblidar d'endur-se'l després de fer una cervesa o si tot plegat no és res més que una maniobra precisa mitjançant la qual Apple ha aconseguit filtar informació per escalfar l'ambient abans de presentar el nou iPhone 4 de manera oficial. Sigui com sigui, l'aparell és a la vista de tothom i, si no hi ha engany ni error, el secretisme haurà estat vençut, almenys en aparença, des de la barra d'una cerveseria.
Anar al contingut