Lleida

Lleida acull l'estrena de la primera pel·lícula espanyola sobre Jesucrist

Emilio Ruiz Barrachina ha dirigit la primera pel·lícula espanyola sobre la figura de Jesucrist, que s'ha estrenat aquest diumenge a la nit a Lleida. El film es titula "El discípulo" i, segons el seu director, proposa un enfocament històric i humà de Jesucrist, perquè ha volgut fugir d'una aproximació religiosa. L'estrena ha omplert el CaixaForum de Lleida, ja que era l'acte més esperat de la setzena edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya.

Actualitzat
El director de la pel·lícula "El discípulo", la primera espanyola sobre Jesucrist, assegura que al seu treball pretén "deixar la religió per la intimitat personal, i parla de la història d'un home basant-se en els estudis científics i no tant en els evangelis". El film comença amb una imatge de Maria després de la mort de Jesús i té punts polèmics com ara l'aparició d'alguns suposats germans de sang.

L'estrena a Lleida va comptar amb la presència de Marisa Berenson, que encarna el paper de Verge Maria, i els actors Joel West, Juanjo Puigcorbé i l'actriu Ruth Gabriel, entre d'altres. Berenson va destacar la importància que ha tingut per ella fer aquest paper.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut