Barcelona

L'escriptor novell David Monteagudo durà la seva novel·la "Fin" al cinema

L'escriptor novell David Monteagudo portarà la seva novel·la "Fin" al cinema. El director Alejandro Amenábar n'ha comprat els drets per fer-ne una pel·lícula a mitjà termini. La novel·la "Fin" és la primera obra de David Monteagudo, un escriptor que treballa com a operari en una fàbrica de Vilafranca del Penedès. L'any passat, després que moltes editorials rebutgessin el seu llibre, el va aconseguir publicar i ràpidament es va convertir en una de les sorpreses de la temporada.

Actualitzat
David Monteagudo és un escriptor autodidacte que treballa com a operari  en una fàbrica de cartrons de Vilafranca del Penedès. De la nit al dia  s'ha convertit en un novel·lista d'èxit que ara arribarà al cinema.

El mateix Monteagudo ho va confirmar ahir durant el programa "Sentits" de Catalunya Informació. "Ara que ja hem tancat el tracte ja es pot dir que sí, que ja estan  venuts els drets d'adaptació cinematogràfica a una productora, a més a  una productora prestigiosa, amb projecció internacional. Així que "tindrem pel·lícula, sí", va dir Monteagudo.

Qui ha comprat els drets de la novel·la no és altre que el director de cinema Alejandro Amenábar, que es planteja dur "Fin" a la gran pantalla a mitjà termini.

Monteagudo també ha explicat que després de "Fin", la seva editorial li ha compromès almenys un parell de llibres més.  


Anar al contingut