Londres

Mitjans britànics critiquen el comportament dels estudiants que participen al Saloufest

Diversos mitjans de comunicació britànics critiquen en les seves edicions en línia el comportament "deplorable" dels 8.000 estudiants que han participat en les dues edicions del Saloufest. Sota una estada suposadament esportiva, s'hi amaguen jornades de festa i beguda sense aturador. Els mitjans es mostren preocupats davant de la mala imatge que aquests grups d'universitaris poden donar del Regne Unit.

Actualitzat
Mitjans de tendència sensacionalista són els que recullen la notícia. "The Sun" qualifica el Saloufest de "sessió de cinc dies d'alcohol". "Promou l'esport però el primer dia nou persones ja van necessitar atenció mèdica per embriaguesa, cinc de les quals van haver d'ingressar en un hospital per intoxicació etílica."

"Cinc dies de caos on 4.500 joves beuen fins que cauen a terra". Així descriu el "Daily Mirror" el Saloufest. Aquest diari explica l'ambient de la localitat tarragonina: brics de sangria, ampolles de vi i cervesa, gotets gratis, noies amb banyador o roba interior, nois disfressats... La conseqüència d'això: joves completament borratxos a terra atesos pels serveis d'emergència i vòmits al carrer.

"Sky News" també recull la notícia amb alguns testimonis indignats de veïns de la localitat.

Els mitjans britànics lamenten aquest comportament i critiquen que serveix per embrutar la imatge del Regne Unit.

Advertència de la Generalitat

El govern català, a través del conseller d'Innovació, Josep Huguet, va advertir l'Ajuntament de Salou que mantenir la certificació de destinació apta per al turisme familiar va estretament lligat a "garantir el civisme" a l'espai públic, en referència a les imatges sobre la localitat que s'han difós aquests dies. El consistori es defensa argumentant que treballa en una ordenança de civisme que garanteixi el respecte a l'espai públic.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut