Madrid

Rajoy manté silenci absolut sobre el "cas Gürtel" mentre creixen les pressions internes sobre Bárcenas

El líder del PP, Mariano Rajoy, continua mantenint un silenci total des que dimarts es va conèixer el contingut del sumari del "cas Gürtel", i als actes no admet preguntes dels periodistes sobre aquesta trama de presumpta corrupció que ha esquitxat càrrecs populars. Això, mentre creixen les pressions internes perquè decideixi sobre el futur de l'extresorer del partit i senador Luis Bárcenas, que, segons el sumari, és al centre de la trama.

Actualitzat
Silenci absolut del president del PP, Mariano Rajoy, sobre el "cas Gürtel", i en els actes en què participa no admet preguntes dels periodistes.

Així, difícilment podrem sentir cap reacció seva en la trobada que avui mantindrà amb José María Aznar, en un acte per commemorar el 20è aniversari de l'arribada d'Aznar a la presidència dels populars.

En tot cas, el partit ha d'estudiar què fa amb Luis Bárcenas, a qui el sumari posa al centre de la trama de corrupció. I davant el mutisme de la direcció del PP, sempre ens queda la presidenta de la Comunitat de Madrid. Esperanza Aguirre ha demanat que qualsevol càrrec polític que estigui sota sospita sigui apartat de les seves funcions.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut