San Francisco

Apple ven més de 300.000 iPad en 24 hores

Apple ha venut més de 300.000 unitats de l'iPad en les primeres 24 hores de comercialització, segons les dades que ha facilitat la companyia. El conseller delegat de l'empresa californiana, Steve Jobs, ha qualificat de "formidable" el llançament del nou aparell, que costa uns 500 dòlars. Apple assegura que, el primer dia, els usuaris s'han descarregat 250.000 llibres i un milió d'aplicacions.

Actualitzat
Apple ha informat que les xifres que ha donat inclouen les vendes directes a botigues pròpies, les d'altres canals i les reserves de clients mitjançant internet. Steve Jobs s'ha mostrat convençut que aquest dipositiu a mig camí entre un portàtil i un telèfon intel·ligent "canviarà les regles del joc".
 
L'iPad permet l'enviament de correus electrònics, l'accés a la xarxa, i la lectura de textos i publicacions electròniques. Els que en recelen més critiquen que no té una funció concreta, però això no ha preocupat gaire els centenars de persones que van fer cua per comprar-lo dissabte. A l'estat espanyol arribarà a final d'abril.

També hi ha qui esperava el llançament del dispositiu per descobrir-ne l'interior. Així, un usuari ja ensenya com piratejar-lo en un vídeo penjat a YouTube. Es tracta d'un "hacker" de l'equip Dev-Team, que ja va fer el mateix amb l'iPhone i que ha fet servir la tècnica "jailbreak", que consisteix a accedir als arxius i carpetes de l'aparell per instal·lar-hi aplicacions de tercers no autoritzades per Apple o bé modificar les que hi vénen de sèrie.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut