Barcelona

Un videojoc català per a la consola PSP es converteix en un èxit de vendes a tot Europa

Un supervendes a tot Europa. "Invizimals", el videojoc desenvolupat per l'estudi català Novorama i distribuït per Sony per a la consola PSP, ja ha venut més de 350.000 còpies a tot el continent. Aquest videojoc també s'ha col·locat al capdamunt del rànquing de vendes de l'Estat, amb 100.000 còpies venudes.

Actualitzat
El videojoc va sortir el novembre passat i utilitza una tecnologia coneguda com a "realitat augmentada", que fins fa poc només utilitzava la Nasa.

"La realitat augmentada" acaba amb la barrera entre el jugador i el videojoc i aconsegueix la sensació de 3D, sobreimpressionant en un espai real una figura irreal. A través de la consola els jugadors poden veure qualsevol dels monstres del joc fora de la pantalla i allà on vulguin, com ara a sobre del llit o la taula.

Durant dos anys la plantilla de l'estudi català, en col·laboració amb un grup de 50 persones a la Xina, va desenvolupar el projecte, que compta amb 123 personatges i amb més de 2.000 animacions.
 
El projecte "Invizimals" ha obtingut diversos premis, entre els quals el Ciutat de Barcelona 2009 en la categoria d'innovació tecnològica, i és l'únic de tot l'Estat inclòs a la llista mensual de l'Associació Espanyola de Distribuïdors i Editors de Software d'Entreteniment.
Anar al contingut