Salou

Una noia que participava en la Saloufest denuncia per violació un altre dels joves que hi pren part

Denúncia per violació a la Saloufest. Una noia britànica que participava en aquesta controvertida trobada esportiva ha denunciat un noi que també prenia part en aquesta iniciativa. Segons informa el diari "El Punt", el suposat abús es va produir la nit de dimarts a dimecres en una macrofesta en una discoteca de Vila-seca. Els dos estudiants anaven molt beguts i, l'endemà, la noia es va despertar sola a la platja amb la sospita que havia estat violada. Els Mossos d'Esquadra han deixat en llibertat el presumpte agressor, acusat d'un delicte d'agressió sexual i amb la prohibició d'acostar-se a menys de 200 metres de la denunciant.

Actualitzat
La noia va denunciar la violació després d'una nit de festa quan al matí es va despertar mig despullada i va notar que podria haver estat violada. Un cop va denunciar els fets i comprovat a l'hospital que havia mantingut relacions sexuals, els Mossos van arrestar el noi, que manté que va ser de mutu acord.

Segons informa el diari "El Punt", el jove ha quedat en llibertat amb càrrecs i amb una ordre d'allunyament que ha obligat els dos nois a tornar a casa en autobusos diferents.

La Saloufest, que oficialment ofereix activitats esportives però que ha deixat múltiples imatges d'embriaguesa col·lectiva, ha reobert el debat sobre el model turístic al municipi. L'Ajuntament i el Patronat de Tarragona el defensen com a compatible amb el model familiar pel qual treballen des de fa anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut