Barcelona

Carod acusa els mitjans de comunicació de tenir poca complicitat amb el govern

En una entrevista al programa "Els matins" de TV3, el vicepresident Carod-Rovira, ha justificat per qüestions d'eficàcia operativa que el govern hagi aprovat per decret modificar la llei de la corporació catalana de mitjans audiovisuals. Un canvi que ha molestat molt l'oposició i que permetrà a Enric Marín ocupar el lloc de president que ha deixat vacant Albert Sáez. En aquesta mateixa entrevista, Carod ha acusat els mitjans de comunicació d'haver estat poc còmplices amb la tasca i l'acció de govern del tripartit.

Actualitzat
El vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, creu que alguns mitjans de comunicació han tingut un paper clau en el fet que l'obra de govern no hagi arribat bé a la ciutadania.

Segons Carod, hi ha hagut "un nivell més aviat modest de complicitat per part dels mitjans de comunicació en general cap al que és el tarannà i l'obra de govern de l'actual govern de la Generalitat". Segons el vicepresident del govern, "hi ha hagut una part de la societat que mai va acceptar com a normal i natural el canvi polític que es va produir a Catalunya el 2003 i això té també la seva expressió mediàtica".

Carod-Rovira ho ha dit després que recentment el president de la Generalitat, José Montilla, parlés també de mala comunicació de l'obra de govern, si bé Montilla en va responsabilitzar el mateix govern.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut