Salou

Un jove amb una cama trencada, balanç de la primera nit del Saloufest

Un jove amb una cama trencada és el balanç de la primera nit del Saloufest, que ha aplegat 4.000 universitaris britànics en aquesta localitat costanera sota el lema d'esport de dia i festa de nit. No obstant això, com ja se sospitava, sembla que en aquesta primera nit l'esport ja ha passat a un segon terme. I és que segons ha explicat la policia, un jove ha acabat amb la cama fracturada després de tirar-se ell mateix sobre un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana en la seva primera nit de gresca, quan l'alcohol començava a fer els seus efectes.

Actualitzat
Hotelers i comerciants veuen amb bons ulls aquesta arribada massiva de turistes, perquè fins Dijous Sant són dies fluixos i això ajuda molt l'economia local. Però no tothom ho veu bé. Hi ha molts veïns que es queixen del soroll i el comportament dels universitaris britànics.

Per això, com ahir ja publicàvem en un article de Felip Gordillo, els operadors turístics europeus, especialment els britànics, han optat per camuflar la coneguda crida de les tres esses "sex, sun and sangría" i han passat a vendre'ls sota el nom de colònies esportives.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut