Palma

El jutge ajorna fins demà la decisió d'imposar mesures cautelars a Jaume Matas pel "cas Palma Arena"

El jutge del "cas Palma Arena", José Castro, ha ajorant fins demà la decisió si imposarà mesures cautelars a l'expresident de les Balears Jaume Matas, després que la Fiscalia Anticorrupció li imputa 13 delictes i demana presó eludible amb una fiança de 3 milions d'euros per l'anomenat "cas Palma Arena". La decisió s'havia de saber a les deu d'aquest matí, però s'ha posposat perquè el jutge encara no ha acabat la resolució.

Actualitzat
La Fiscalia Anticorrupció acusa Jaume Matas d'haver-se apropiat de part dels 50 milions d'euros de sobrecost que va tenir la construcció del velòdrom Palma Arena la legislatura passada. 

Si el magistrat ratifica la petició de la fiscalia, l'expresident de les Balears només tindrà 24 hores per pagar aquests 3 milions d'euros de fiança. Després, el PP de les Illes decidirà quin és el futur de Matas al partit després de conèixer la decisió judicial.

A l'expresident del PP de les Balears li podrien caure 24 anys de presó. Divendres passat, el jutge ja va acceptar la primera petició de la fiscalia i li va retirar el passaport.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut