Vic

Detingut un home a Vic acusat de matar presumptament la seva parella sentimental

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Vic acusat de matar presumptament la seva parella. L'home, de 35 anys, hauria escanyat la seva companya sentimental, de 33, i posteriorment es va intentar suïcidar. Els fets van passar aquest dissabte a la nit a la casa familiar. El detingut, que ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari, ha quedat sota la custòdia dels agents de policia. Els veïns de la urbanització on la parella feia cinc anys que vivia s'han mostrat completament consternats.

Actualitzat
La urbanització Sant Llàtzer de Vic va ser on aquest dissabte un home de 35 anys va matar la seva parella de 33. El crim va passar al domicili familiar i va ser el presumpte autor qui va explicar als Mossos d'Esquadra que va matar la dona escanyant-la, un extrem que haurà de confirmar l'autòpsia. Després, el presumpte homicida va intentar suïcidar-se de diverses maneres, entre elles tallant-se les venes. Després es va traslladar fins al garatge de l'habitatge i va posar en marxa el seu automòbil per intentar intoxicar-se amb el fum que desprenia.

La parella havia quedat per sopar amb uns amics que es van estranyar que no arribessin a la cita. Van ser aquestes persones les que van anar a la casa i al trobar l'home ferit al garatge van avisar els Mossos d'Esquadra. L'home va ser traslladat a la nit a l'Hospital General de Vic, on es troba detingut i custodiat per la policia. Segons fonts de l'hospital les ferides que té són de poca gravetat. Un cop el donin d'alta passarà a disposició judicial.

La parella no tenia fills i no hi havia cap denúncia prèvia per maltractaments.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut