Barcelona

Es posa a la venda el llibre "Poemas africanos" de Pepe Rubianes

Aquest dijous s'ha posat a la venda el llibre de Pepe Rubianes "Poemas africanos". Són prop de 60 poesies que l'actor va escriure entre els anys 2006 i 2007, durant els seus viatges a Kènia i Etiòpia. El principal argument dels textos són les experiències africanes de Rubianes, tot i que també es parla de sentiments i reflexions vitals.

Actualitzat
La família ha decidit editar els poemes de Pepe Rubianes, tal com va anunciar la seva germana al programa especial d'"El matí de Catalunya Ràdio" que es va fer des del Club Capitol. Des d'aquest dijous ja es pot trobar a les llibreries el llibre "Poemas africanos".

En aquest volum es publiquen unes 60 poesies que Pepe Rubianes va escriure entre els anys 2006 i 2007, durant els seus viatges a Kènia i Etiòpia. És un material inèdit que parla de la seva relació amb l'Àfrica, però on també hi ha reflexions personals sobre la seva vida, les seves passions i les seves preocupacions.

La majoria de poemes estan escrits en vers, però també n'hi ha alguns que s'acosten a la prosa. "Poemas africanos", de Pepe Rubianes, l'ha publicat l'editorial Ara Llibres.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut