Barcelona

Hereu destitueix Miguel Ángel Martín dels seus càrrecs polítics a l'Ajuntament després dels insults a Terribas

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha destituït de tots els càrrecs municipals Miguel Ángel Martín, per haver insultat greument la directora de TV3, Mònica Terribas. Martín va llançar des de la seva pàgina de Facebook diversos insults de caràcter sexual i va qüestionar la professionalitat de Terribas arran de l'entrevista que li va fer al president de la Generalitat, José Montilla. Malgrat tot, Martín conserva el càrrec com a gerent de l'Institut Metropolità del Taxi i continua sent membre de l'executiva del PSC a Barcelona.

Actualitzat
L'alcalde Hereu ha destituït de tots els càrrecs a l'Ajuntament Miguel Ángel Martín arran de l'allau de crítiques rebudes pels seus greus insults a Mònica Terribas a través del Facebook, arran de l'entrevista que la periodista va fer-li al president de la Generalitat, José Montilla. No ha estat així, però, pel que fa al càrrec de gerent de l'Institut Metropolità del Taxi, que Martín mantindrà.

L'allau de crítiques que va rebre Martín el van portar a presentar la dimissió la setmana passada, però el regidor del districte de Sant Martí, Francesc Narváez, l'hi va rebutjar. Avui, després que CiU ha presentat una petició formal de cessament que s'havia de votar al ple d'aquest divendres, l'alcalde Hereu l'ha destituït dels càrrecs en aquest mateix districte.

Coincidint amb això, aquest dimarts mateix el Consell Assessor de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha demanat a tots els grups polítics el màxim esforç per facilitar la tasca informativa dels professionals de la ràdio i la televisió públiques, sense interferències ni pressions.
Anar al contingut