Barcelona

Boada diu que Fecsa-Endesa discrimina Catalunya i hi fa servir material obsolet

Nou dies després de la nevada, encara hi ha un miler de persones sense subministrament elèctric a la demarcació de Girona. El secretari general d'Interior, Joan Boada, ha tornat a carregar avui contra Fecsa-Endesa, a qui ha acusat de discriminar Catalunya, utilitzant aquí material descatalogat a la resta del territori.

Actualitzat
Boada, creu que la companyia ha fallat de manera estrepitosa, i ha afegit que els mateixos tècnics que treballen reparant les línies caigudes per la nevada han demostrat que la companyia discrimina Catalunya.

"Hi havia alguns operaris que han vingut a treballar de tot l'Estat que afirmaven que aquest material que s'utilitzava aquí feia temps que no s'utilitzava a la resta de l'Estat, cosa que demostra que l'empresa no feia, des del nostre punt de vista, les inversions necessàries per tal que la baixa i mitjana tensió estigués en les millors condicions possibles".

Els grups del tripartit demanen la compareixença dels responsables de Red Eléctrica i d'Endesa perquè expliquin la seva actuació durant la nevada. De la seva banda, CiU portarà el manifest dels alcaldes al Parlament perquè la cambra hi doni suport.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut