Barça

Competició acorda la instrucció d'una "informació reservada" a Guardiola per titllar de mentider Clos Gómez

El Comitè de Competició ha acordat la instrucció d'una "informació reservada" a Pep Guardiola. El tècnic del Barça va titllar de mentider Clos Gómez pel redactat de l'acta del partit contra l'Almeria, en què va ser expulsat, i el col·lectiu arbitral ha presentat una nota de protesta al Comitè. Els àrbitres volen que s'actuï d'ofici i se sancionin aquestes declaracions. Competició ha fet arribar la denúncia a Guardiola i li ha donat quatre dies perquè presenti les apreciacions que el tècnic, o el club, considerin oportunes. El de Santpedor no s'hi ha volgut referir en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Stuttgart. Serà dimarts que ve, durant la reunió setmanal, quan Competició decidirà si sanciona o no Guardiola.

Actualitzat
El Comitè de Competició ha fet arribar a Guardiola l'escrit tramès pel Comitè Tècnic d'Àrbitres, en què es queixen per les declaracions de l'entrenador dissabte contra el col·legiat Carlos Clos Gómez. Guardiola, en roda de premsa, va titllar de mentiders Carlos Clos Gómez i José Luis Gallego Galindo, àrbitre principal i assistent, respectivament, de l'Almeria-Barcelona en la 24a jornada. En aquest partit, Guardiola va ser expulsat a la primera part per increpar Clos Gómez a través del micròfon d'un dels seus assistents. Després, el Comitè de Competició el va suspendre amb un partit.

"No és que estigui gaire orgullós del que vaig fer. Puc entendre l'expulsió, però si vam decidir recórrer-la va ser perquè el senyor Clos i el senyor Gallego menteixen. Jo m'equivoco i me'n vaig a la grada, però ells menteixen i ho saben", va dir Guardiola dissabte. Aquestes declaracions han motivat que el CTA hagi enviat un escrit al Comitè de Competició, per queixar-se de les paraules de Guardiola i per sol·licitar que consideri si era mereixedor d'una sanció.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut