Barcelona

Mas anuncia que demanaran el cessament de Saura pels errors en la nevada i en el foc d'Horta

El líder de Convergència i Unió, Artur Mas, ha anunciat que demanaran al president, José Montilla, que destitueixi el conseller d'Interior, Joan Saura, pels seus errors en la gestió de la nevada i del foc d'Horta de Sant Joan. Ho faran dijous que ve, en l'última sessió de la comissió d'investigació de l'incendi. Precisament, Montilla va dir aquest dilluns en una entrevista a TV3 que no pensa fer dimitir ningú ni avançar les eleccions autonòmiques.

Actualitzat
El president de CiU, Artur Mas, ha anunciat que demanaran el cessament del conseller Joan Saura en les conclusions que el seu partit farà en la comissió d'investigació de l'incendi d'Horta de Sant Joan.

Mas apunta que els errors de Saura en la gestió de la nevada se sumen als del foc i que, per tant, el conseller i altres alts càrrecs del seu departament haurien de ser cessats.

Malgrat tot, Mas creu que, tal com ja va dir aquest dilluns el mateix president José Montilla a TV3, no prescindirà de ningú: "A dintre del tripartit estan soldats absolutament entre ells perquè no hi hagi cap tipus de dimissió no fos cas que es desestabilitzés aquest artefacte inestable que anunciava el conseller Ernest Maragall", ha dit Mas.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut