Lliga de Campions

L'Olympique de Lió empata 1-1 al Bernabéu i es carrega el Reial Madrid

El Reial Madrid no passa els vuitens de final de la Champions. Per sisè any consecutiu, els blancs no han superat aquesta ronda, després d'empatar a un al Bernabéu amb l'Olympique de Lió. I això que només va necessitar 5 minuts per igualar el gol de l'anada dels francesos. Cristiano Ronaldo, amb un xut creuat, va fer passar la pilota per sota les cames del porter Hugo Lloris, que feia més de 600 minuts que no encaixava cap gol. Semblava que el Madrid golejaria sense problemes, però no va ser així. En la segona part, el Lió va crear moltes ocasions i finalment Pjanic, en el minut 75, va fer el gol de l'empat.

Actualitzat
La Cibeles haurà d'esperar. Si més no, a la Champions, perquè el Madrid es va veure classificat pels quarts abans d'hora i s'ha quedat amb un pam de nas. Els blancs van sortir llançats i va ser treure de centre i Kaká va posar a prova el porter Lloris. Només havien passat 16 segons. I just superat el minut 5, passada en profunditat per a Cristiano Ronaldo i, tot i tenir poc angle, el portuguès aconsegueix superar el porter del Lió i equilibrava l'eliminatòria. 21 gols de Ronaldo en 22 partits oficials amb la samarreta blanca.

Pal d'Higuaín

El Madrid es va asserenar i va seguir arribant amb claredat a l'àrea francesa, però Higuaín no té a la Champions la mateixa punteria que a la Lliga. Va estavellar una pilota al pal, a porteria buida, i després va ser Lloris qui va aconseguir desviar la rematada de l'argentí, que poc després va demanar penal per una caiguda dins de l'àrea que l'àrbitre podria haver xiulat però no ho va fer. El Lió en va sortir molt ben parat per com havia anat la primera part.

Domini francès en el segon temps
 
En la represa, els francesos van tenir uns primers minuts brillants en què van aconseguir acostar-se tres cops amb perill a l'àrea del Madrid. Però en una contra de Cristiano Ronaldo, Kaká va estar a punt de capgirar l'eliminatòria. Poc després va arribar el gol del Lió, obra de Pjanic, quan només quedava un quart d'hora.

Kaká es va enfadar amb Pellegrini quan el va substituir per Raúl i el Bernabéu es va enfadar amb el brasiler perquè no s'afanyava a sortir. I és que havien començat les presses. El Madrid necessitava dos gols per passar però l'equip de Pellegrini estava mort i, un cop més, i ja són sis anys seguits, els blancs han estat incapaços de superar els vuitens de final de la Champions. No jugaran la final del Bernabéu.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut