Roma

Berlusconi expulsa un periodista d'un acte per fer-li una pregunta incòmoda

Per dos errors de principiant, el partit del Poble de la Llibertat de Silvio Berlusconi ha quedat exclòs de les eleccions regionals de Roma i la Llombardia que tindran lloc els dies 28 i 29 de març. Davant d'aquesta situació, el primer ministre italià ha acusat l'esquerra de voler anar sola als comicis i s'ha encarat amb un periodista que li ha fet una pregunta incòmoda.

Actualitzat
La formació d'Il Cavaliere va quedar exclosa dels comicis de les eleccions de les regions de Roma i la Llombardia perquè, en un cas, els responsables no van portar prou signatures i, en l'altre, no van complir el termini per presentar les llistes. Berlusconi aleshores va fer un polèmic decret llei per assegurar-se la inscripció, però, la justícia va ratificar l'exclusió.

Conegut per la seva irreverència, el primer ministre italià ha tornat a ser notícia, però no per les seves polítiques al capdavant del govern italià. En una sala de premsa plena a vessar, Berlusconi ha fet una crida a l'ordre a un periodista que li ha fet una pregunta incòmoda.

Després d'encarar-s'hi, ha demanat que el fessin fora de la sala. "Entenc que estigui tan nerviós. Saben per què?" Perquè penso que cada matí quan es pentina davant del mirall ja s'ha espatllat el dia", ha dit el Berlusconi. El periodista es queixada que només havia fet una pregunta i el titllava de "dictador feixista" mentre abandonava la sala.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut